No rest for the wicked

Innimellom måling, støping, kunsthistorie, vondt i ryggen, jobbing, løping frem og tilbake på skolens avdelinger og trening nærmer jeg meg endelig semesterslutt, og én måned gjenstår av skoleåret. Jeg har enda ikke turt å planlegge sommeren (innså jeg nå!), men jeg har et veldig gledesfylt tvangsforhold til en Islandstur i år. På tross av det litt pauseløse livet jeg lever nå har jeg noen få ting som gjør våren bedre:
- Kullsyrevann (jeg har maskin men farris funker også) og eplejuice 50/50
- The Swan Lake på Operaen. Jeg tror det er utsolgt men følg med på Finn.no om du ikke har kjøpt billett! Med kostymer av Henrik Vibskov.
- Gå gatelangs og nyt varm luft og blomstrende frukttrær
- Se filmer av Pedro Almodóvar på kvelden i stedenfor Paradise Hotel (eller er det bare meg?)
- Lykke Li har nytt album! (ref: tittel)
- Viktigst av alt: se den nye serien Aftenposten har laget. Endelig er det noen som gir fokus til noe jeg har vært så frustrert over så lenge. Det er helt fantastisk at en så stor avis gir fokus til klesproduksjon og behandling av mennesker som stort sett samtlige av oss i vår norske og vestlige boble totalt ignorerer.

BL1

BL2

Photos: private

Inbetween my life consisting of measuring, (plaster) casting, back aches, working, running back and forth between the different workshops at school and working out, I am finally closing in on this semester and there’s just a small month left. I found out right now (!) that I haven’t yet decided what to do this summer but I’m very attracted to Iceland so I guess that’s at least something to do before the year is over. Even though my days are mostly (stress)full, there’s several things to do to make the spring a little better:
– Bubbly water mixed with apple juice 50/50
– Enjoying the early summer and spring with blossoming trees and the warm air
– Watching movies by Pedro Almodóvar in the evenings
– Lykke Li is out with a new album

One thought on «No rest for the wicked»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*