Julebordsklar

Sponset behandling!

balanzerajulebord1
Denne måneden har jeg vært på to helt fantastiske julebord. Først et enkeltkvinneforetaksjulebord på Smalahans med alle damene som driver eget firma (bra tradisjon!), og så på Tranen med bedriften jeg lager lunsj for denne helgen. Og i den andledningen var jeg på først på Balanzera og fikk satt opp håret av Emilia og sminket av Randi som er stylist. Balanzera har nylig tatt inn store deler av mineralsminken Glo minerals, så det var veldig gøy å få testet ut noen av prduktene deres. Glo minerals var en av de første på markedet med mineralsminke, og produktene deres er helt rene og frie for skumle ingredienser. Balanzera har valgt å ikke ta inn en av mascaraene deres siden den inneholder parabener. Faktisk går de gjennom alle ingredienslistene på alle produktene de bruker og selger i salongen, så de passer for bruk i en grønn frisørsalong. Vi gikk for en ganske naturlig look med grå sotede øyne, ferskenkinn og lyse lepper. Alle produktene fra Glo minerals føltes som å smøre seg inn med silke. Gleder meg til å utforske merket enda mer, siden 2015 skal bli året hvor jeg bytter ut alt av konvensjonelle hudpleieprodukter. Skal skrive litt mer om mine nye oppdagelser om litt. I mellomtiden lurer jeg på om dere vil deres favoritter?

Balanzera har et bra juletilbud nå hvor kunder som har booket time kan få stylet og satt opp håret for 349,-

4 thoughts on “Julebordsklar

  1. Sverger til sminken fra RMS! Digger lip shinen deres i sublime (knallrosa, “un” cover-up, samt buriti bronzeren deres. Buriti kan også brukes som øyensminke. Sminken gir et naturlig resultat, samtidig som man får en fin glød.

    • Ja, jeg ELSKER rms beauty. Mitt absolutte favorittprodukt er samme som deg, lipshine i sublime. Bruker “un” powder mye. Har foreløpig ikke testet burati bronzer, men alle de andre produktene. Kommer et eget innlegg om det snart :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*