Høstfavoritter

Sponsede produkter!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAÅh som jeg elsker denne årstiden! Det eneste kjipe er at tørrere luft betyr tørrere hud (for meg hvertfall). Jeg er kanskje litt sent ute når det gjelder å oppdage arganolje. Jeg har brukt det før, men var ikke heeelt overbevist. Mye på grunn av den litt fjøsaktige lukten. Men denne fra Sprekenhus er 100% ren og lukter ingenting. Så nå har jeg begynt å bruke arganolje hver kveld, samt bruke den som oljehårkur over natten og som maske sammen med min favorittskrubb fra One Love Organics (som jeg har skrevet om tidligere her!). Skrubben er bare 15 ml men har vart i månedsvis med bruk flere ganger i uka. Faktisk er den så mild at man kan bruke den hver dag. Jeg bytter på å bruke den som rens om morgenen og som maske med enten arganolje eller honning. Min siste høstfavoritt er gel lineren “smudge pot” som også er fra Sprekenhus. På høsten begynner jeg alltid å bruke mer sminke igjen, og nå for tiden går jeg for tynn liner, markerte bryn og rosa lepper. Lineren er enkel å legge med linerpenselen deres, og det er lett å variere tykkelsen. Det er så tilfredsstillende at sminkepungen også begynner å bli helt naturlig nå. Det har føltes så tullete å kutte kjemikaliene i alt fra hudpleie, hårpleie og rengjøringsmidler, men fremdeles bruke tradisjonell sminke. Det kommer også et eget innlegg om den perfekte naturlige sminken til hud snart.

Hva er deres favoritter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*