Kokebok!

Herregud, jeg skal gi ut en kokebok! Har jobbet med det ganske lenge, men forrige uke var vi i studio Dreyer+Hensley og tok bilder av et par av oppskriftene. Så ekstremt gøy. Her er et par bilder av prosessen, uten at jeg skal røpe så alt for mye.OLYMPUS DIGITAL CAMERAStartet selvfølgelig med å bli fikset på håret av Elise og sminket av Camilla på Balanzera. De er bare så flinke til å gjøre meg fin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKarla Siverts lager maten min. For en ære!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKristin er min fantastiske assistent og Ludo er såklart med i studio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHar fått låne fantastisk keramikk av Sara Skotte og rettferdige oliventreprodukter fra EvaMia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGrønnsaker og egg fra Korsvold gård blir fotografert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn liten bukett fra Blomsterbloggen. Med gulrotblomster.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFjollete glad og sliten kokebokforfatter. Her har jeg på meg en Isabel Marant-bluse fra Kemt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAStudiolunsj og mange fine urter og spiselige blomster fra Kolonihagen til Karla og fra bakgården til Kristin.

Jeg kommer garantert til å fortelle mer om boken etterhvert og underveis. De neste par ukene skal vi mer i studio og jeg skal skrive masse. Må først bare la det synke inn at jeg nå har blitt kokebokforfatter. Det hadde jeg aldri trodd for bare et år siden.

 

7 thoughts on “Kokebok!

  1. Pingback: RMS beauty | Matbloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*