Krøller

Sponset behandling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har innsett at jeg blir litt lykkeligere med fine krøller. Dessverre er har jeg tynt og ganske krusete hår, så det er ikke bare enkelt. I det siste har jeg kuret håret som en gal med oljer på natten og med fuktighetsserumet fra Kiehl’s annenhver dag. Det er ikke tyngende eller fettete, og man merker nesten ikke at man har det i håret. Det blir bare mykere og enklere å ha med å gjøre. Har også begynt med den nye sjampoen fra Kevin Murphy for tynt hår. Jeg elsker hvordan den virker, men synes dessverre lukten er litt vel overveldende. Elsker lukten på alle de andre produktene Kevin Murphy, men denne er veldig tung. Men hvis man klarer å leve med det, er det en fantastisk sjampo. Vet ikke om jeg har fått tykkere hår akkurat for jeg har bare brukt den i to uker, men håret tørker faktisk på halve tiden og ser rent ut i en dag ekstra – minst. Dessuten har håret blitt mindre krusete siden jeg begynte å bruke den. Og så min siste hårproduktoppdagelse – hårpudder fra Bumble and bumble. Den virker som både tørrsjampo, stylinghjelp og gir masse volum. Best av alt, ingen gass! Jeg er allerede helt avhengig.

I går var jeg hos Emilie på Balanzera og klippet av alle de slitte tuppene igjen, før hun fønet det med rundbørste og laget noen ekstra krøller med rettetang. Har egentlig vilt mye å gjøre for tiden, så en time på Balanzera før jobb er så totalt luksus og avslappende. Jeg skal lære meg å føne med rundbørste, og har gått til anskafflse av en rundbørste fra Kevin Murphy som er håndlaget i mahogny med villsvinbust. Den er så fin, og skader ikke håret. Klarer det foreløpig foran, men ikke bak. Men det kommer seg. Nå skal jeg få langt, blankt og tykkere hår med krøller. Produktene fra Kevin Murphy føres på Balanzera.

For ordens skyld er hårbehandlingen sponset, men produktene har jeg kjøpt selv.

One thought on «Krøller»

  1. Pingback: Hjemme | Matbloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*