Styling på Balanzera

Sponset behandling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Før bryllupet til Maja&Lars forrige helg sto jeg grytidlig opp for å bli stylet av flinke Camilla på Balanzera. Her et et kleint før-bilde for å bevise hvor stor forskjell det faktisk ble. Jeg har blitt stylet av Camilla ved flere anledninger før så jeg visste at jeg var i gode hender. Det er jo ikke akkurat hver dag man drar i bryllup, og ved slike anledninger elsker jeg å bli stylet av noen som virkelig kan det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg ble først sminket med naturlig og økologisk mineralsminke fra Annemarie Børlind og Zenz. BB-kremen fra Annemarie Børlind er helt fantastisk og fungerer som en lett foundation. Det holdt seg fint i seriøst 16 timer! Vi kjørte på med masse brunt og gull. Det eneste jeg angret på var at jeg ikke tok med min egen vannfaste mascara, for den forsvant under talene. På leppene brukte jeg min nye vidundermiddel – lipshine fra rms beauty (som jeg skal skrive mer om senere).

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå fikk jeg håret fønet med rundbørste før Camilla laget store krøller med krølltang. Med produkter fra mitt favorittstylingmerke Kevin Murphy. Hadde med en miniflaske av tørrsjampoen og hårsprayen i veska og freshet opp håret litt utpå kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADen fine salongen!

Chikuibryllup copyOg et etter-bilde. Kanskje denne bloggens første og helt sikkert siste “outfit”-bilde gitt. I min nye silkekjole fra COS med diskret åpen rygg. Bildet er tatt av Anne Valeur i bryllupet. Her har jeg bare litt igjen av de fine krøllene, men fremdeles masse volum (til å være meg da). Skål for Maja&Lars og tusen takk til Balanzera!

For ordens skyld har Grayzine et samarbeid med Balanzera som er en grønn frisørsalong som selger økologiske hår,- hud- og sminkeprodukter. Jeg fikk behandlingen gratis, men får ikke betalt for å skrive om dette. Jeg anbefaler virkelig Balanzera fordi de er utrolig dyktige frisører/stylister og bra folk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*