Senvinterinspirasjon

Uten-navn-2

Det er potensielt flere uker igjen av vinteren. I steden for å henfalle til drømmer om sommer eller fjerne reisemål, er det kanskje bedre for psyken å gjenfinne gleden i fine ullgensere og innekvelder som vanligvis sammenfaller med september. Kanskje er det nå man skal slå til på den dyre kasjmirgenseren eller silkepysjen man har ønska seg, og gjenopplive lysten til å kle seg for vinter.

Jeg begynner hvertfall å bli drittlei tunge jakker og vintersko, ferie-glowen er i ferd med å avta, for å være helt ærlig har hele uka vært ganske dritt. Så jeg har fokusert på å prøve å hygge meg inne; spist middag med mamma, besøkt venner med baby, sett tre Disney-filmer, lest erotiske klassikere, tatt fuktighetsgivende ansiktsmasker. Kjøpt inn masse blomster til å ha hjemme, latt de stå til de er overvisne fordi jeg synes det er ganske fint, og så blir det ikke så dyrt. Det beste trikset dog, hvis man har mulighet, er å bestille og planlegge en reise. Jeg skal endelig til Istanbul og jeg kan nesten ikke vente.

Foto: Patrick Demarchelier og en Irving-Penn blomst, Denis Piel og Eve Loms sagnomsuste Rescue Mask, Topkapi Palace i Istanbul av Simon Bowen, Bruce Weber og Sour Cherry & Blackthorn Gel Mask fra Ilcsi.

9 thoughts on “Senvinterinspirasjon

 1. Istanbul er en utrolig spennende by. Var der i sommer, og det føltes ikke ut som noen andre byer jeg har vært i tidligere. Et tips ; Dra på The house cafe, som ligger helt ned mot vannkanten ved Bospherous kanalen. De hadde helt utrolig god mat(!!!!), masse “hip & chic”(haha)type folk, og det var utrolig bra stemning der. Det ligger i Ortaköy. Spis Pide! En slags… tyrkisk pizza, som var sykt god!

 2. Kan du fortelle hvilke bøker du har lest? Du er alltid så inspirerende, på alle måter:)

  Og en annen ting. Jeg synes det er så vanskelig å finne fint undertøy i Norge. Har du noen tips? Gjerne til butikker på nett (også), siden jeg ikke bor i Oslo.

  • Tenkte jeg skulle ta det i et eget innlegg :)

   Det er kjempevanskelig, men et ok tips er faktisk Lindex. De har mye gode basictruser i økobomull, ok t-skjorte-bher og Ella Moss som av og til har fine ting i blonder og silke. Handler aldri undertøy på nett, men Zalando har faktisk ganske bra utvalg.
   Neste gang du er i Oslo, gå innom den nyåpna undertøysavdelingen i 3. etasje på Steen&Strøm, den er sjukt bra! De har til og med et lite utvalg L’Agent fra Agent Provocateur.

 3. Tusen takk for tips! Gode, gamle Lindex altså, hvem skulle trodd det:) Elsker Agent Provocateur av hele mitt undertøysglade hjerte, så nå må jeg til Oslo snart!

  Å, så glad jeg er nå:D

Leave a Reply