Lip rescue kit

IMG_2423

Litt lei av å ha et tilfeldig utvalg mer eller mindre bra leppepomader som jeg aldri helt visste hvor var, kjøpte jeg en hel haug på iHerb til under en dollar stykke. Fra Sierra Bees. De er laget på bivoks (bedre konsistens enn shea- og kakaosmør synes jeg), er sertifisert økologiske og inneholder vitamin e og ekte honning. Tok med en uparfymert også for variasjonens skyld. Én til veska, én på nattbordet, én i badeskapet, og én som kan slenge rundt. Vinterlepper reddet.

TRANSLATION
I got tired of my random selection of less than perfect lipbalms that always disappeared, so I ordered a bunch on iHerb for under a dollar each. From Sierra Bees. They’re beeswax based (which gives them a great texture), certified organic, and contain vitamin E and real honey. I threw in an unscented one too. Winter lip problem solved.

Leave a Reply