En palmebasert valentinsdag

IMG_2412d
Lørdag var vi på date! Vi begynte kvelden på innvielsen av en Elsa Billgren-aktig vintage-brudesalong som snart åpner i Skovveien: Gaggu. Salongen er oppkalt etter eierens bestemor, har palmetapetet fra Beverly Hills Hotel på veggene og et tilsynelatende flott utvalg brudekjoler fra 20- til 90-tallet til salgs eller utleie. Skulle ønske jeg ikke hadde gifta meg allerede.

IMG_2412
Så dro vi videre til Grand. Vi hadde bord på Palmen, som relanserte både meny og interiør i forbindelse med 100-årsjubileet i 2013. Det gikk i marmor, fløyel og nyklassisisme.

IMG_2387b
Jeg hadde på mascara :-)

IMG_2343
IMG_2412c
IMG_2354
Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde ikke regna med at det skulle vært bra. Herregud. Alt var perfekt; karamellisert løk med løyrom, posjert skrei, et fjell av blankpiska, kremete smør med maltbrød til, sinnsykt mørt reinsdyrkjøtt, jordskokkis med nitrogenyoghurt. (Høres rart ut men var kjempegodt. Karamellaktig.)

IMG_2412b
IMG_2371-1
Til kaffen fikk vi en varm, luftig minismultring.

IMG_2408
Vi satt i et hjørne med cafebord og fløyelsstoler. Litt vel fiffig kanskje, men hva gjør det når maten er så psyko bra. Topp tre i Oslo tror jeg.

TRANSLATION
Date night on Valentine’s day at Palmen, Grand Hotel Oslo. Seriously one of the best meals I’ve had in this city.

One thought on «En palmebasert valentinsdag»

Leave a Reply