Varme høstdufter

fallperfume

Vi er på vei inn i den aller mest uggne delen av høsten allerede, og det er bare å bunkre opp med ting som kan trøste og lindre mot kald vind og våte ullskjerf. Min topp tre-liste er: Bra bøker, gjerne med intrikate historier i fjerne omgivelser (Donna Tartt: perfekt høstforfatter). Joggebukse i kasjmir (foreløpig bare en fjern drøm for min del). Og creamy parfymer som setter seg i pologenseren og lukter av nybakt brød og nougat; såkalte gourmand-parfymer som man helst vil spise opp. For eksempel Serge Lutens’ Jeux de peau, en søt, sedertreaktig bakstduft som minner om Santal Majuscule (det nærmeste jeg kommer en signaturduft). Eller limited edition-duften Praliné de Santal fra Parfumerie General, bryllupsparfymen min, som lukter berusende av nøttesjokolade og varmt tre. Begge er å få tak i på Heaven Scent. Og mens vi er inne på tredufter: Tom Ford er på vei til Norge, og med Norge mener jeg Gimle Parfymeri. Santal Blush domineres av sedertre, og er mer krydret enn de to andre, men har en lignende varme i seg som komplimenterer høsten bra. Har åpenbart et slags sedertre-kompleks.

Jeg har forøvrig trukket fem, tilfeldige vinnere i bokkonkurransen, som vil få en mail i løpet av uka. Takk for deltakelsen!

IMG_8216

6 thoughts on “Varme høstdufter

  1. Jeg så en bukse jeg vil definere som joggebukse (jeg regner med at du omtaler joggebukse som en bukse du ikke ville jogget i, men heller passet på at sofaen ikke stikker av i) på COS i merinoull her om dagen. Tror det var merinoull. Veldig myk og i passende lysegrå farge. Tror den kostet rundt 700, men om den er av samme kvalitet som de andre ullplaggene mine fra COS vil jeg si at det er uproblematisk.

    Der i mot kanskje ikke helt kult med relasjonen COS – H&M, men den gidder vi ikke ta i dag.

Leave a Reply