Dette skjer

God formiddag!

Først, takk til alle som har vist interesse og søkt om å bli vår nye blogger. Jeg har lyst til å bruke litt tid på avgjørelsen, men skal svare dere alle fortløpende. Fortsett gjerne å sende inn søknader til maja@grayzine.no! Har du en blogg fra før er det supert.

For det andre er det flere endringer på gang. Linnea er allerede borte, som dere sikkert har merka, og Sunniva kommer også slutte som blogger. De kommer derimot til å fortsette og bidra til Grayzine gjennom et prosjekt vi lanserer om et par uker. Tror det kan bli skikkelig bra faktisk.

TRANSLATION
Just some practical info: As you have probably noticed, Linnea has quit the blog. In addition, Sunniva’s blog will soon be taken down as well. However they will continue contributing to Grayzine through a project we are launching in a couple of weeks. I think it might turn out pretty good! We are also looking for a new blogger to fulfill our page, but unfortunately I’m only looking for norwegian applicants.

One thought on «Dette skjer»

Leave a Reply