Den store bloggedagen

Privat

I dag går altså Vixen Blog Awards av stabelen. Dagen begynte med frokost på Grilleriet med de andre finalistene (sykt bra forøvrig), før vi ble kjørt rundt for litt sminking, frisering og prøving av 50 000-kronersdiamanter. Nå er jeg hjemme en sving for å skifte før champagnevors klokka 4, middag klokka 6 og så utdelingen halv 8… De prøver å drepe oss disse Vixen-folka, jeg bare vet det. Kryss fingra i kveld da! Herregud tenk om jeg vinner.

TRANSLATION
Vixen Blog Awards tonight! I started the day with an amazing breakfast with the other finalists, before we got our hair done and tried on $10000 diamonds etc. Now I’m home to change before a champagne thing at 4, they’re trying to kill us, I just know it.

3 thoughts on “Den store bloggedagen

  1. Pingback: Mira Jakobsen » a vixen is a female fox.

Leave a Reply