Lån og internett

Tilgang

Du kan nå søke om lån på internett. Dette gjør det mye lettere å søke på lån når det passer deg enn at du må komme deg til banken når det måtte passe banken å ha oppe. Sjekker du åpningstidene til de forskjellige bankene vil du fort oppdage at bank ikke er tilrettelagt for folk som jobber eller for folk som gjør noe på dagtid, som studenter, elever eller andre. De fleste banker har oppe til fire, og mange stenger tidligere om sommeren. Sommertid er noe som er nokså rart og det burde jo være greit nok å holde oppe om sommeren og vinteren. Ingen forskjell på den ene eller den andre. Men, vi skjønner godt at folk vil ha ferie og at det ikke er noe vits for banker å hyre inn ekstra personell for kun noen uker.

Søk på nett

Bankene oppmuntrer oss alle til å søke om det meste på nett. Vi har alle tilgang til nettbank som gjør at vi kan gjøre ganske mange banktjenester selv. Dette vil bankene. De sparer mye penger på at vi gjør mer selv, hvor de også slipper å ha så mange bankbygninger. Før så var det en bank i hver bygd. Nå finnes det mye færre banker, og det er også startet samarbeid med butikker slik at vi kan ha bank i butikk. Dette for at banken skal spare mye penger.

Nettbanken gir oss muligheten til å spare tid ved at vi slipper å sitte så lenge på telefonen når vi har noe vi lurer på. Vi kan sette opp vår egen konto i nettbanken, kjøpe forsikringer, ta opp lån, overføre penger til andre i innland og utland, osv. På denne måten har vi selv styringen som igjen gir oss muligheten til å bedre kontrollere vår egen økonomi.

Lån på nett

Vi låner med andre ord mer penger enn før og flere låner penger enn før. I tillegg til dette har vi all tilgang til å låne penger på internett. Vi kan derfor legge inn søknader på lån når vi selv har lyst til det. Dette gjør at bankene sparer tid og penger med administrasjonen av søknadene. Denne besparelsen i kostnaden bør gi forbrukslån lav rente. Når du søker på forbrukslån er det mye skriverier om hva som er billig og hva som er enda billigere. Det beste er å overse mye av det som sier og skrives. Mest fordi ingenting stemmer helt presist. Du vet kun hva du får etter at du har fått et tilbud fra en bank. Be om et tilbud slik at du får det svaret som du kan ta en avgjørelse på. Det er ingen vits å spekulere når du ikke vet hva du får og dermed hva du kan leve med. Lån er en kostnad. Kostnaden bør passe inn i din økonomi på en måte som gjør at du kan betale den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *