spam

jeg har en kommentar i ‘inboxen’ som venter på å bli godkjent. det er en spammelding, det vet jeg, og derfor har jeg ikke godkjent den, men jeg har heller ikke fått meg til å kaste den, krysse den av som spam. The best deer velvet extract has been found by our
research and imported it from New Zealand. jeg synes det lyder så fint, hva hensikten er, vet jeg ikke, men jeg synes det er så rart å tenke på at spam kan være så fint. i perioder hvor jeg har fått mye spam, er det skrevet om aktuelle konflikter, nyheter, uttalelser og taler blant alle de sleezy linkene jeg aldri trykker på. noen ganger får jeg lyst til å sette meg ned og lese gjennom alle disse kommentarene, til og med printe dem ut kanskje, lage en analyse av de ulike kommentarene, så vel som avstenderene – flere navn går igjen. antageligvis er det bare datamaskiner som konstruerer kommentarene, men hvorfor skrive om disse seriøse greiene? er vi post-you just won a billion dollars-spammen? vil den bli enda mer lyrisk med tiden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*