DREAM SHOE AND A LIST

jeg fant akkurat verdens fineste sko på instagram. @sophiebuhai hadde funnet dem på ebay, og akkurat nå har jeg lyst til å bruke hele dagen på å finne et par til meg selv (aka jeg har egentlig en skoleoppgave å skrive), som en slags forberedelse på at våren faktisk kommer. men januar har faktisk vært fin i år, tatt i betraktning at det er vinter. jeg har sett på twin peaks, der hvor jeg slapp julen 2013, og liker det faktisk mye bedre nå enn for litt over et år siden. jeg har hørt på run the jewels, shabazz places, bill evans, beyonce og childish gambino. jeg har danset til det samme i kjæresten min sin leilighet når han har vært bortreist. jeg har spist mye squashnudler med pesto og avokado, lest meg opp på kokosolje og eplesidereddik, drukket vann med sitron eller miso. jeg har hatt dilla på torbjørn rødland og vært på to av hans utstillinger, kjøpt en bok, sett gjennom alle bildene hans, lest intervjuer med han som igjen har inspirert meg til å skrive. jeg vet ikke om det var faktumet at det var han som snakket som inspirerte meg, eller om tingene han sa appelerte til meg. jeg har fullført en notatbok, begynt på en ny, lest ut min kamp 3 og begynt på pessoas uroens bok og paul austers new york triology. i går kjøpte jeg marguerite duras’ å skrive, men har enda ikke åpnet den – satt heller på kafé og skrev brev til new york og hørte på andres samtaler. jeg har vært i københavn med jakob, og nå sitter jeg i en arne jakobsen-stol og spiser persillestilk og er sentimental av tanken på turen.

4 thoughts on “DREAM SHOE AND A LIST

  1. Pessoa er derimot kjempefint! Og når jeg tenker etter er New York Trilogien det beste P A har skrevet og egentlig veldig fin. Det er heller mange av de andre jeg sliter med.

  2. Pro tip: Glem Paul Auster, det starter bra (!) og blir kjedeligere og kjedeligere utover. Alle bøkene hans handler om mer eller mindre det samme, den samme karakteren osv. Evig runddans. -Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*